BORNOVA BECKER SPOR'A İZMİR'DEN DESTEK

ANADOLU TEKSTİL, BORNOVA BECKER SPOR’UN ARKASINDA

13 Ekim 2017 - 14:54 - Güncelleme: 13 Ekim 2017 - 15:06

  • BORNOVA BECKER SPOR’A İZMİR’DEN DESTEK
  • ANADOLU TEKSTİL, BORNOVA BECKER SPOR’UN ARKASINDA

 

2017 – 2018 sezonunda Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan İzmir’in tek kadın basketbol takımı Bornova BeckerSpor’a, İzmir’in tente – pergola sektöründe önde gelen markalarından Anadolu Tente sponsor oldu.

 

Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, Anadolu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükkuş, Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burcu Kebir, Bornova Becker Spor Ege Akdeniz Bölge Müdürü Emre Yılmaz ve Anadolu Tekstil Finans Müdürü Hürriyet Yıkıcı’nın hazır bulunduğu törende sponsorluk anlaşması imzalandı.

 

Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir; “4 süper lig takımından birisiyiz. Yalnızca diğer kulüplere göre daha proje takımı olan bir kulübüz. Anadolu Tekstil kulübümüzün kuruluşundan beri bizimle birlikte olan bir firma.

Bize göre, sportif başarı elbette önemli ancak bu başarının arkasında bir hikayesi olması gerektiğine inanıyoruz. Önemli olan destekleyen, seven, gönülden bağlı olan bir kulüp ve camia oluşturmaktır. Biz bunu yaratmaya, çocuklarımızı yetiştirmeye, hayatlarını değiştirmeye ve iyileştirmeye uğraşıyoruz. Bu kriz döneminde Anadolu Tekstil bütün bu çabalarımızı görerek, bize bu desteği sağlayarak bir nevi don kişotluk yaptı. Kendilerine sizin huzurlarınızda da bir kez daha teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki bu sponsorluk anlaşması ile daha güzel bir sezon geçireceğiz.” dedi.

 

Bunun yanı sıra sporcu yetiştirmeye önem verdiklerinden de söz eden Kebir, sezon sonunda kaç çocuk yetiştirildiğine bakılacağına, ileride kendi imkanlarıyla oynayan bir kulüp olmak, İzmir’in kızları ile Avrupa’da oynamak hedefinde olduklarının altını çizdi.

 

87 yılında Malatya’dan gelmiş olan, branda dokuma sektöründe faaliyet gösteren Anadolu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükkuş ise sağlanan maddi destekten öte, verilen mesajın önemli olduğuna dikkat çekerek: “Şehrimize, ekonomimize, spor kültürümüze oldukça katkı sağlayan bu tip kulüplerin, bizler gibi bilinçli ve vizyoner markalar tarafından desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca, Becker bizim ticaret gereği yıllardır birlikte çalıştığımız sektörümüzün ana markalarından bir tanesi. Dolayısıyla Bornova Becker Spor aynı zamanda sektörümüzün de takımı bunu da unutmamak lazım. Biz gerçekleştirilen bu iş birliğinden son derece memnunuz.” diyerek görüşlerini bildirdi. 

2017/10/68845.jpg
Bu haber 933 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()