Bolluk Bereket Festivali

Dünyaca ünlü Bağcan kardeşler, İzmir’de ilk kez birarada verdikleri konserle büyüledi.

10 Kasım 2016 - 13:25

Kişisel gelişim dünyasındaki pek çok eğitim, çalışma ve yeniliği tanıtma, İzmir halkıyla buluşturma fikriyle yola çıkan 4. BOLLUK BEREKET FESTİVALİ, İzmir’de ilk defa beraber sahne alan Sonat, Serenad ve Seda Bağcan kardeşlerin konseriyle sona erdi.


Bu yılki temasında, sağlıklı bir yaşamda ‘’sevgi’’nin önemine dikkat çekmek için ‘’Kendine Kucak Aç’’ diyen festival, bilgilendirici seminerlerin yanı sıra eğlendirici çalışmalarla, İzmirlilere unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı.
Kişisel gelişimi bilimsel verilerle buluşturmayı hedefleyen festivalde, kendi alanlarında uzman doktorlar, tamamlayıcı tıpta kullanılan birçok yöntemi katılımcılarla paylaştı, onların sorularını yanıtladı.
Beden-zihin-ruh sağlığını bütünleyen keyifli sohbetlere katılarak kişisel gelişim yolculuklarını renklendiren katılımcılar; yoga, kahkaha yogası, ritm pilates, zumba ve dans terapi ile coştular, farkındalık atölyeleri, qi gong, meditasyonlar ve ses çanakları terapisi ile sakinliği deneyimlediler.


-ÜÇ KIZKARDEŞ İZMİR’DE İLK KEZ BİRARADA SÖYLEDİ-


Festivalde, dünya müzik otoritelerince ‘’mantra müziğinin cennetten gelen sesi’’ olarak adlandırılan Seda Bağcan, kardeşleri Sonat ve Serenad Bağcan’la birlikte, evrene bolluk bereket ve barış çağrısında bulundukları interaktif bir konser verdi. Üç kız kardeş, bu muhteşem konser için İzmir’de ilk defa biraraya geldiler. Konsere, piyanoda Ömer Önder, neyde Bilgin Canaz, Gitarda Ekin Eti eşlik etti.


Festival kapsamında, bütüncül sağlık konusunda birçok hastane projesinde yer alan Sonat Bağcan da, Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde KİTVAK adına, hasta ve hasta yakınlarına Ninni albümüyle seslenerek, onlara moral verdi.


Her yıl bir sosyal sorumluluk projesine destek veren Festival, bu yıl KORUNCUK (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar) Vakfı ve KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı) ile beraber yol aldı.


2013 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen Bolluk Bereket Festivali, katılımcılardan aldığı bildirimlerle, bir sonraki festival için çalışmalara başladı.

Bu haber 814 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()