Birce Akalay “Onlar benim bıyıklarım”

Beyaz Show her cuma olduğu gibi bu hafta da birbirinden renkli konukları ağırladı. Dün akşam yayınlanan programa Birce Akalay'ın kaşları damga vurdu.

24 Mart 2018 - 10:20

Program boyunca Birce Akalay’ın güzelliğini öven Beyaz’ın konuyu oyuncu Akalay’ın kaşlarına getirmesi üzerine olyuncudan ilginç bir cevap geldi. Kalın kaşlarıyla dikkat çeken Birce Akalay, ‘Onlar benim bıyıklarım’ deyince herkesi güldürdü. Programda Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat’ın Aslı’ya ilginç komutlarından oluşan video herkesi güldürdü.

Bu haber 1614 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()