Bilim, Teknoloji Ve Sanat Şöleni

24. İzmir Dişhekimleri Odası (İZDO) Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi 10-12 Kasım 2017 tarihlerinde İzmir'de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

10 Kasım 2017 - 15:35

Kongrenin ana teması bu yıl, "Sanat ve Dişhekimi" Ağız ve diş sağlığının korunması, tedaviye ihtiyaç duyulduğunda uygulanan teşhis yöntemleri ve buna göre yapılan yeni tedavi yöntemlerinin konuşulacağı kongrede ayrıca sanatçı diş hekimlerinin de çalışmaları ve performansları izlenebilecek.

3 Ayrı salonda 3 gün boyunca 70’e yakın sunum düzenleniyor. Güncel mesleki gelişmelerinde yer alacağı sunumlarda; alanında uzman çok sayıda akademisyen en yeni bilgileri ve teknolojik gelişmeleri aktaracak. Ayrıca uluslararası alanda önemli çalışmaları bulunan yabancı konuşmacılar da kongrede diş hekimliği ile ilgili dünyada yaşanan son gelişmeleri anlatacak. Yabancı konuşmacılar arasında Dr Andrea Fabianelli, Philipp Sarman, Prof. Dr. Mazen Tamimi, Dr. JurePoglajen, SimonTuckergibi önemli akademisyenler bulunuyor.

Açılış Töreninde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anıldı

İZDO 24. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi anlamlı bir günde açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreni öncesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saatler 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu. Törene İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Ali Rıza İlker Cebeci, İzmir’de bulunan Diş hekimliği Fakülteleri dekanları, İzmir Dişhekimleri Odası ve Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Diş hekimi katıldı. Anma töreninin ardından  Prof. Dr. Aydın Bıçakçı tarafından hazırlanan Mustafa Kemal Atatürk’ün anlatıldığı bir sunumda yapıldı.

Dental firmalar yeni ürünlerini dişhekimleri ile buluşturuyor

Ağız ve diş sağlığı endüstrisi ve dişhekimliği malzeme üretimi, ithalat ve satışını yapan birçokfirmanın katılımıyla büyük bir alanda kurulacak olan stantlarda firmalar yeni ürünlerini diş hekimleri ile buluşturacak. 3 gün sürecek olan kongre boyunca dental firmalar diş hekimleri ile bir arada olacak

Teorik ve uygulamalı toplam 7 kurs

İZDO 24. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi kapsamında teorik ve uygulamalı toplam 10 kurs düzenlenecek. Günlük kayıt yaptırmanın zorunlu olacağı kurslara katılım kontenjanla sınırlı olacak. Katılımcılara kurs sonunda sertifika verilecek.

Sosyal programda müzik ve mizah bir arada

24. Kongredesosyal program ile katılımcılar kongre yorgunluğunu biraz olsun atmaya çalışacaklar. Programda ilk olarak 2. Gün oturumlar sonrası Dişhekimi Serdar Sıralar’ın Uluslararası alanda da isim yapmış büyük ilgi gören; ‘’Oral Moral’’ isimli tek kişilik standup gösterisi UMG Uysal Medikal sponsorluğunda yer alacak. Gösteri sonrası İZDO Caz topluluğu geniş repertuarıyla kongreye gelen meslektaşlarımıza caz ziyafeti çekecekler.Yine ikinci günü akşamı gerçekleştirilecek hoş geldin kokteylinde Son Dakika Band grubu sahne alacak. Geniş bir repertuara sahip olan grup geceye renk katacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 1548 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...
Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()