Berlin'de, Ermeni Soykırımını inkar eden Türk yazar salondan çıkarıldı

Berlin’de Birleşmiş Milletler’e alternatif olarak kurulan The General Assembly’nin oturumundaTürk aktivist, yazar Tuğrul Selmanoğlu, Ermeni soykırımını reddettiği gerekçesiyle toplantı salonundan çıkarıldı.

05 Mayıs 2018 - 10:15

Oturumda sıra Ermeni yasa tasarısının konuşulmasına geldiğinde Tuğrul Selmanoğlu söz isteyerek, kürsüye çıktı ve “bunun hiç de böyle olmadığını, tarihi gerçeklerin mecliste alınacak kararlarla ifade edilemeyeceğini” iddia etti. Selmanoğlu, Ermeni Soykırımını “fantezi bir soykırım” olarak nitlendirdi.

Bu açıklamaları yapan  Selmanoğlu’na kurul başkanı, “Bu soykırıma karşı mı çıkıyorsunuz? Bunu ret mi ediyorsunuz? Net bir cevap istiyorum?” dediğinde Selmanoğlu, “Evet. Reddediyorum” cevabını verdi. Bunun üzerine kurul başkanı Selmanoğlu’ndan salonu terk etmesini istedi.

Kaynak: ermenihaber.am
Bu haber 1698 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste açılacak”
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste...
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()