Bergama' da Engelliler Kendi Filmlerini İzledi

Bergama Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında gösterimi yapılan "Adım Adım - Işığa Giden Yol" filmi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

04 Aralık 2017 - 10:14

Bergamalılar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla "Adım Adım- Işığa Giden Yol" filminin gösterimini gerçekleştiren Bergama Belediyesi' ne teşekkür ettiler.

Bergama Kültür Merkezi' nde gerçekleştirilen gösterime ilgi büyüktü. Filmin yönetmeni Sinan Uzun, yapımcı Pelin Uzun ve filmin oyuncularından Can Ayan' ın da katıldığı film gösteriminin sonunda izleyiciler uzun süre alkışladılar.

Beş engelli gencin hikayesinin konu alındığı filmde Bora Acar Zöngür, Can Ayan, Can Filiz, Mehmet Sefa Öztürk, Ümran Sevinç gibi sanatçıların yanı sıra Haldun Dormen, Asuman Dabaki Süreyya Kilimci gibi isimler de rol almıştı.

Uluslararası bir çok festivale katılan film en son Londra Türk Filmleri Festivali' nde finalist olma başarısını yakalamıştı.

Bu haber 1424 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()