Belediye Başkanları Delege Olmayacak

25 Aralık 2017 - 22:06

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP’li Belediye Başkanları Seferihisar’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu, Belediye Başkanlarının “kurultay delegesi olmaması” kararını aldıklarını açıkladı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde gerçekleşen yemek Sığacık’ta bulunan Teos Yazar Evi’nde gerçekleşti.  CHP’li 23 başkanın 19’unun katıldığı yemeğin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bir açıklama yaptı.

DELEGE OLMAYACAĞIZ

Başkan Kocaoğlu; “Belediye Başkanlarımızla rutin toplantımızı Seferihisar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Ülkenin koşullarını, geçtiğimiz gün yayınlanan Khk’ları değerlendirdik. Nasıl bir duruş almamız gerektiğini, bizleri nelerin beklediğini, ülkenin durumunu konuştuk, belirli tespitlerde bulunduk.  Sonuç olarak bizim de çorbada tuzumuz olması, safları sıklaştırmak, CHP’ne emeği geçen örgüt üyelerine fırsat vermek adına, 23 belediye başkanımız kurultay delegesi olmamaya, bu görevin örgüt emekçilerinde olması gerektiği yönünde bir karar aldık.  Giderek şartların ne kadar zorlaştığını, nasıl bir mücadele içerisine girmemiz gerektiğini, CHP’nin ve tüm örgütün ülkemizde umut olma yolunda ne kadar büyük bir sorumluluk üstlendiğinin altını çizdik. Bu düşüncelerle çalışmamıza, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı, Atatürk ilke ve inkılaplarının sonuna kadar savunucusu olarak görevlerimize devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz” dedi.

 

Seferihisar’daki yemeğe Karşıyaka ve Güzelbahçe Belediye Başkanları şehir dışında olmaları, Bayraklı ve Gaziemir Belediye Başkanları mazeretleri nedeniyle katılamadı. İzmir’in CHP’li Belediye Başkanları ayda bir kez yemekli akşam toplantılara devam edecek.

Bu haber 1108 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()