Bedellide Özel Düzenleme Geliyor

Türkiye Barolar Birliği (TBB) ’nin Adalet Bakanlığı’na yaptığı resmi talebe de uygun olarak, bedelli askerlik imkânından yararlanacak hâkim, savcı ve avukatlar için 21 günlük hizmeti adli tatilde yapma imkânı geliyor.

20 Eylül 2018 - 22:56

Türkiye Barolar Birliği’nin Adalet Bakanlığı’na yaptığı resmi talebe de uygun olarak, bedelli askerlik imkânından yararlanacak hâkim, savcı ve avukatlar için 21 günlük hizmeti adli tatilde yapma imkânı geliyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan TBB Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, “Burada amaç kamu hizmetinin aksamaması. Sayın Adalet Bakanı ve Sayın Milli Savunma Bakanı konuya yakın ilgi ve hassasiyet gösterdi. Gelişmeler olumlu yönde” dedi.

 

Feyzioğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Ertuğrul Çekin’i telefonla arayarak desteklerini esirgemedikleri için teşekkür etti.

Bu haber 1063 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()