Bayraklı İlçe Kongresi Gerçekleşti

Genel Merkez atamasıyla göreve gelen İyi Parti Bayraklı İlçe Başkanı Murat Karacan, ilk ilçe kongresini gerçekleştirerek, yönetimi ile birlikte güven tazeledi. Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Karacan, İyi Parti'nin 2019 yılında iktidar olma hedefi doğrultusunda bütün üyeleri ile sokakta olacaklarını söyledi.

11 Şubat 2018 - 19:55

İyi Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı ilk kongresini gerçekleştirerek atama ile göreve gelen Başkan Murat Karacan ve yönetimine güvenini tazeledi. İyi Parti İzmir İl Başkan Yardımcıları Erhan Atlı, Sevim Kayahan, Serap Ocak Kaşka, Mehmet Özer, Ahmet Kadoğlu, Hakkıya Öztekin ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Hüsnü Teoman'ın da katıldığı kongrenin divan Başkanlığını Erhan Atlı yaptı. 
Şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongreyi başlatan Divan Başkanı Erhan Atlı, "Ülkemiz bir tane başka bir ülkemiz yok, burada doğduk burada öleceğiz. Allah bu vatanı bu milleti bize bırakanlardan razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin" dedi. 

KURAMAZ DEDİLER KURDUK İKTİDAR OLAMAZ DEDİLER OLACAĞIZ!
Kongereye başlarken İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gönderdiği mesaj okundu. Akşener, 'medeniyet yolunu cesurlar döşer' diyerek çıktıklarını hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yolda aynı cesareti gösteren kahraman dava arkadaşlarım. İyi Parti ve milletim adına her birinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. 
Bu topraklar için canını ortaya koymuş şehitlerimizin ruhu şad olsun. Vatan toprağı için mücadele eden mehmetçiğimiz sağ olsun, var olsun. Bizleri bu çatı altında buluşturan Rabbime şükürler olsun. 
Bizler İyi Parti'deyiz, çünkü bizler demokrasinin ayaklar altına alınmasına sayerci kalamıyoruz. Çünkü bizler haksızlığa, hukuksuzluğa karşı sussup oturamıyoruz. Çünkü gençlerimiz mutsuz ve onlar umutsuzken bizler mutlu olamıyoruz. Çünkü bizler binlerce yıllık tarihimizin ve Atatürk'ün emanetini sahipsiz bırakamıyoruz. Çünkü bizler Türk milletinin huzur içinde, refah içinde çok daha İyi bir Türkiye'de yaşayabileceğine inanıyoruz. 
Türkiye İyi olacak dedik ve bu yolda tüm gücümüzle, sizlerle, milletimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Henüz kuruluşumuzun üzerinden birkaç ay geçmiş olmasına karşın ne mutlu bizlere ki İyi Parti Türkiye siyasenide en ön sırada ve  milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline gelmiştir. Kurulamaz dediler kurulduk, tutunamaz dediler, tutunduk. Bugün de iktidar olamaz diyorlar andım olsun ki yarın da iktidar olduğumuzu göstereceğiz."

LİYAKAT SAHİBİ HERKESE BU ÇATI ALTINDA YER VAR 
Hergün nefret saçanların, topluma nifak sokanların, kavga etmeyi maharet bilenlerin, koltuğa yapışmayı başarı sayanların İyi Parti'yi anlayamayacaklarını da belirten Akşener, "İyi Parti bir kardeşlik hareketidir. İyi Parti bir kucaklaşma hareketidir. Nefretin, kavganın, bağrışmanın hüküm sürdüğü kara bulutları dağıtmak için buradayız. Senin dilin ne demedik, senin inancın ne diye sormadık. 'Ne olursan ol gel' diyen Mevlana misali toplumun her kesimine kucak açtık. Sizlere düşen görev, il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle bu kucaklaşmayı yurdun dört bir köşesinde sağlamak olacaktır. Sizlere düşen görev liyakat sahibi her insanımıza partimiz içinde bir yol açmak olacaktır" dedi. 

HEDEF İYİ PARTİ İKTİDARI
Faaliyet ve kesin hesap raporlarının oylanarak oybirliği ile kabülünün ardından seçime geçildi. Başkan Murat Karacan'ın tek liste ile katıldığı seçimde, Başkan Karacan ve yönetim kurulu güven tazeledi. 
Seçimin ardından delegelere güvenlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Karacan, öncelikle Afrin Harekatı şehitlerini rahmetle andı. Karacan, "Ülkemizin bekası için şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum" dedi. 
Kuruluşun hemen ardından kısa sürede ilçe binasını partililere en iyi şekilde hizmet verecek şekilde kurduklarını belirten Başkan Karacan, "Atama ile geldiğimiz bu görevde bugün delegelerimiz bize güvenlerini ortaya koymuşlardır. Bu omuzlarımızdaki yükü daha da arttırıyor. Yarından tezi yok, bütün yönetimimle ve gençlik kollarımızla birlikte Bayraklı'nın sokaklarında olacağız. Hedef belli; 2019'da İyi Parti'nin iktidar olmasıdır. Bizler de bu hedef doğrultusunda dur durak bilmeden çalışacağız. Bayraklı'da kapısını çalmadığımız, derdi ile hemhal olmadığımız bir kişi dahi bırakmayacağız. 2019'da hem Bayraklı hem de Türkiye iyi olacak" dedi. 

İYİ PARTİ BAYRAKLI İLÇE YÖNETİM KURULU
Hatice Sabuncu
Damla Şişdağ
Hurşit Kunduracı
Muammer Kale
Emel Kıyak
Ahmet Kırkpınar
Türkan Tunca
Türker Kaya
Heves Gülay
Alperen Evirgen
Taner Arık
Muammer Sağlam
Nihat Akçay
Aykut Yılmaz
Ali Daşdelen
Melek Arslan
Emin Aysu
Tufan Başyiğit
Barış Adsuna
Saol Bülent Demirci
Zehra Berrin Yaman
Özdemir Aktaş
İbrahim Biçer
Şükran Yörük
Arzu Yıldırım
Melek Gülriz Baykan
Fuat Han
Ebru Sarp Yıldırım
Atınç Aksoy
Ali Sarı
İlker Sezer
Harun Deniz

İL DELEGELERİ
Murat Karacan
Hatice Sabuncu
Damla Şişdağ
Hurşit Kunduracı
Muammer Kale
Emel Kıyak
Ahmet Kırkpınar
Türkan Tunca
Türker Kaya
Heves Gülay
Alperen Evirgen
Taner Arık
Muammer Sağlam
Nihat Akçay
Aykut Yılmaz
Ali Daşdelen
Melek Arslan
Emin Aysu
Tufan Başyiğit
Barış Adsuna
Saol Bülent Demirci
Zehra Berrin Yaman
Özdemir Aktaş
İbrahim Biçer
Şükran Yörük
Arzu Yıldırım
Melek Gülriz Baykan
Fuat Han
Ebru Sarp Yıldırım
Atınç Aksoy
Ali Sarı
İlker Sezer
Harun Deniz
Kemal Günek
Şakir Karacan
Kerim Kuşçuoğlu
Şerif Yılmaz
Levent Bayraktar
Hakverdi Toprak
Göksel Kale
Onur Çadak
Turan Topçu
Murat Kılavuz
Safiye Durak
Sadık Doğan

Habere ilişkin fotoğraflar:

2018/02/2018-02-11-20-03-01.jpg
2018/02/2018-02-11-20-03-03.jpg
2018/02/2018-02-11-20-03-06.jpg
2018/02/2018-02-11-20-03-08.jpg
Bu haber 1813 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()