Bayraklı Danışma Kurulu'nda Neler Konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Danışma Kurulu Bayraklı Havuz Düğün Salonunda yapıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkan yardımcıları Hatice Tatlı, Ali Çalışkan, Adnan Alabay, Sedrettin Coşkuner, MYK Yardımcısı Mehmet Şakir Başak, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve meclis üyelerinin katılım gösterdi.

13 Nisan 2018 - 10:18 - Güncelleme: 13 Nisan 2018 - 10:47

Kurulda konuşan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı’yı Mustafa Kemal’in kalesi yapmak için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirterek, CHP’nin yol geçen hanı olmadığını, kimsenin kişisel ikbal peşinde koşmasına izin vermeyeceklerini ‘Kapı orada’ sözleriyle dile getirdi.

 KAPI ORADA ARKADAŞLAR

CHP’li İlçe Başkanı Alper, “Hak hukuk deyince İzmir’de Bayraklı akla gelmeli. Seçildiğimiz günden  beri tek bir hedefimiz vardı, CHP’yi Bayraklı’da Mustafa Kemal’in kalesi yapmak için sonuna kadar çalışacağız, çalıştık da. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Çok kolay gelmedik buralara. Beklenti ve ikbal peşinde koşmadık. Her zaman örgütün önüne çıkmaya hazır olmaya devam edeceğiz. CHP savaş meydanlarında kuruldu. Saadet zincirleri noktasında, kapalı kapılar arasında kurulmadı. CHP yol geçen hanı değil. Kişisel ikbal peşinde siyaset yapmaya devam ederse asla ve asla genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili kapı orada arkadaşlar. Belediye başkanlarımızı seçen halkımıza, genel başkanımızı seçen kurultay delegelerimize, parti organlarımıza buradan sesleniyorum, seçildiğimiz bölgelerde her birimiz partimizi nasıl iktidara taşırız noktasında siyaset yapmalıyız” dedi.

HERKES HADDİNİ BİLECEK, KİMSEDEN KORKUMUZ YOK

Hiç kimsenin kendisini CHP’nin üstünde görmemesi gerektiğini, CHP olmadan kimsenin ne ilçe başkanı ne belediye başkanı ne milletvekili olabileceğinin altını çizen CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper,

“Hiç kimse kendini partinin üstünde görmesin. CHP olmazsa ne ilçe başkanı ne belediye başkanı ne milletvekili ne genel başkan olur. Bizler gücümüzü Kuvay-i Milliye’den Atatürk’ten alıyoruz. İlçe başkanlarımızı, belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi lütfen eleştirmeyelim. Partinin yetkili organları var. Bir yerde eksiklik varsa o ilçenin sorunu varsa en baştan çağırıp, hiç kimse genel başkanımız için akıl tutulması yaşıyor diyemez. Herkes haddini bilecek. Cevap vermiyorsam aldığım parti kültüründen, belediye başkanımız da 40 yıllık parti geçmişinden geldiği için biz bu yüzden kimseye cevap vermiyoruz. Yoksa kimseden korkumuz yok. Korkunun ecele faydası yok. Hasan Karabağ bir yere gelecekse bu örgüt zaten onu yapacak”
dedi.

Ben ilçe başkanı seçildim. Bu koltuğun gücünü kullanarak  belediye meclis üyeliği için ya da herhangi başka bir koltuk için istikbal beklersem örgütüme ihanet etmiş olurum. Bayraklı hiçbir şeyden korkmuyor. Demokrasiyi belden aşağı, kişisel hırs noktasında kullanılmasına karşıyız. CHP ilçe örgütü her türlü eleştiriye açık. Yeter ki önümüzü açacak farklı ve güzel eleştiriler olsun. İlçe başkanlarımızı, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı eleştiren kültürden gelmedik.
 

Bu haber 2232 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()