BAŞKAN UĞURLU, HANIMLARLA İSTİŞARE ETTİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Bağyurdu mahallesinde yaşayan kadınlar ile bir araya geldi.

27 Nisan 2017 - 17:15

Mahalle Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Bağyurdu mahallesinde yaşayan kadınlar ile bir araya gelen Başkan Uğurlu, “hanımlar ile istişare yapmaya önem veriyoruz. Bizim için sadece erkeklerin değil hanım kardeşlerimizin istekleri de önemlilik arz ediyor” dedi.

Park Orman Kemalpaşa sosyal tesislerinde Bağyurdu Mahallesi Halk Eğitim kursiyerleri ile kahvaltıda bir araya gelen Uğurlu, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek ilçede bulunan bütün mahallerde ki kadınlar ile bir araya gelip istişare edeceklerini sözlerine ekledi.

Uğurlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Hanımlarla istişarenin çok önemli olduğunu vurgulayan bir Peygamber’in ümmeti olarak hanım kardeşlerimiz ile istişare etmeyi, onların sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ve belediye olarak yaptığımız çalışmalar ile projelerimizi anlatmaya çok önem veriyoruz. Bu anlamda bugün Bağyurdu halk eğitim merkezindeki çeşitli kurslara katılan yaklaşık 70 hanım kardeşimiz ile bir araya geldik. Biliyoruz ki istişare yaparak mahallelerimize daha güzel hizmet yaparız. Geleneksel hale getirdiğimiz bu kahvaltı toplantıları ile ilçemizdeki bütün hanımlarla bir araya gelerek yapacağımız hizmetlere onlarında katkı sunmasını planlıyoruz. Hanımların gözü ile Kemalpaşa’mıza şekil vermek ve sadece erkeklerin değil hanımların da kendilerine has hizmetler yapıldığını göstermek için bu tür toplantılar yaparak yaptığımız çalışmaları anlatmak bizleri mutlu ediyor. Böylelikle çalışmalarımızla ilgili memnuniyeti de değerlendirme fırsatımız oluyor.”

Etkili iletişim ve ikili görüşmeler ile yapılan hizmetleri daha iyi anlatma şansı yakaladıklarını kaydeden Uğurlu, “Bu tür toplantılarla hem kendimizi daha iyi anlatıyor, hem de hanımların isteklerini ve beklentilerini tespit edebiliyoruz. Bu şekilde hizmet ederek halkımızın beklentilerine de karşılık vermiş oluyoruz” diye konuştu.

Başkan Uğurlu daha sonra toplantıya katılan kadınlar tarafından sorulan soruları yanıtladı. Yapılan konuşmaların ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ermiş tarafından Başkan Uğurlu’nun eşi Naciye Uğurlu’ya hediye takdim edildi.

Ermiş, Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun kendilerine sürekli destek olduğunu belirterek, “kurs ve kursiyerlerimiz için bugüne kadar bizleri hiçbir zaman ger çevirmeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Bu haber 778 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()