Başkan Atila İzyuva’da incelemelerde bulundu

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Erzene Mahallesi’ne bağlı İzyuva-Saraykent’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Mahalle halkıyla birebir görüşmeler yapan Başkan Atila, istek ve şikayetleri de dinledi.

14 Nisan 2018 - 10:37

Bornova  Belediye Başkanı Olgun Atila, düzenli olarak gerçekleştirdiği saha çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla birebir iletişim kurmak için sık sık mahalleleri  ziyaret eden Başkan Atila, Erzene Mahallesi’ne bağlı İzyuva-Saraykent’e giderek incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla  da görüşerek sıkıntılarını ve beklentilerini dinleyen Başkan Atila, Bornova Belediyesi’nin bölgeye yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi verdi. 

Mahalle gezileri ile vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Olgun Atila, “Saha çalışmaları ile ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip ihtiyaçları var mı öğreniyoruz. Aynı zamanda belediyemizin yaptığı çalışmaları da denetliyoruz. İlçemizin hangi mahallesinde neye ihtiyaç duyuluyor. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri neler. Bunları tespit edip, hizmet planlamasını ona göre yapıyoruz” dedi.

Fotoğrafaltı: 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Erzene Mahallesi’ne bağlı İzyuva-Saraykent’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Bornova Belediyesi Basın Bürosu İletişim Numarası:
Telefon: 0 (232) 999 29 29

NOT: Basın bültenlerimizle ilgili video görüntüsü yukarıdaki ‘ftp’ adreslerimizden indirilebilir. Haberimiz gazete formatının yanısıra televizyon haberi şeklinde de yazılarak servis edilmiştir.

Bu haber 1793 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()