Başbakan' ın Oğlu Ebru Gündeş' i Dinledi

Eşi Rıza Sarraf nedeniyle gündemden düşmeyen Ebru Gündeş' in Günay Restoran’ daki dinleyicileri arasında gözlerden kaçmayan bir isim vardı.

11 Aralık 2017 - 00:05

Oda Tv' nin haberine göre son günlerde Eşi Rıza Sarraf nedeniyle gündemden düşmeyen Ebru Gündeş' in  Günay Restoran’ daki dinleyicileri arasında gözlerden kaçmayan bir isim vardı.

Ebru Gündeş, gemicilik sektöründe önemli isimlerin buluştuğu bir gecede düzenlenen organizasyonla Günay Restoran’da sahneye çıktı. Armatör ve iş adamlarının da konuk olduğu gecede Gündeş, şarkılarıyla gelenleri eğlendirdi.

Gecede armatörlerin arasında dikkat çeken isim ise Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım oldu. Erkam Yıldırım, gecede Ebru Gündeş’in performansını en ön masadan izleyen isimler arasında yer aldı.

Bu haber 1777 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()