Başak : Adayım

CHP Konak İlçe Başkanı M. Şakir Başak yapılacak ilçe kongresinde tekrar aday olacağını geniş katılımlı bir toplantıyla açıkladı.

04 Kasım 2017 - 13:40 - Güncelleme: 04 Kasım 2017 - 14:03

CHP' lilerin yoğun destek verdiği toplantıda İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu, eski ve yeni CHP yöneticileri Başak 'ı yalnız bırakmadı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gruşçu ekip anlayışı ile çıkılan bu yolda hizmet odaklı bir siyaset yaptıklarının altını çizdi. Son kongrede İlçe Başkanı M. Şakir Başak' ın, bir sonraki dönemde kendisini destekleyecegini dile getirdiğini hatırlatan Çağrı Gruşçu şu an İzmir'in en büyük STK' sının başkanlığını yürüttüğünü vurgulayarak; ilerleyen süreçte örgütün uygun gördüğü bir tarihte bu koltuğa aday olabileceğini sözlerine ekledi. Yönetim Kurulu' nun bu görevi tekrar Başak 'a tebliğ ettiğini dile getiren Gruşçu böyle bir siyaset figürünün sahiplenilmesi gerektiğini de ifade etti.

Ardından söz alan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da son bir yıllık süreçte Başak 'ı tekrar aday olması için ikna etmeye çabaladığını dile getirdi. 

Gençlerin önünü açmaya yönelik bir anlayışla siyaset yaptıklarını vurgulayarak sözlerine başlayan CHP Konak İlçe Başkanı M. Şakir Başak, Gruşçu gibi siyasetçilerin geleceğe dair umutlarını arttırdığını sözlerine ekledi.  

Ardından bir önceki kongrede rakibi olan ancak; bugünkü açıklamasında kendisini yalnız bırakmayan Murat Erginci'ye teşekkürlerini ifade etti.

İlkesel olarak bugüne kadar hiç bir hata yapmadiklarını söyleyen Başak, görev yaptığı süre içerisinde kendisini yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.

Örgütü ile beraber aynı ilkelerle çalışmaya devam etmek için; tekrar aday olduğunu dile getiren Başak kendisini yalnız bırakmayan bütün katılımcılara teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

Bu haber 1994 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()