Babahan'dan Kılıçdaroğlu'na skandal tweet

''Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahil.''

25 Ağustos 2016 - 17:35

Gazeteci Ergun Babahan'ın, CHP Lideri'ne saldırı düzenlendikten sonra attığı bir tweet büyük tepki topladı. Babahan, saldırı sonrasında, Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahil. Bu henüz başlangıç! yazdı. Tepkiler üzerine Babahan, Saldırıyı öven tweet değil bu. Sonuçları anlatan bir tweet mesajını paylaştı.

Gazeteci Ergun Babahan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesaj, büyük tepki çekti.

Babahan, saldırıdan hemen sonra, Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecektir. Buna Kılıçdaroğlu da dahil. Bu henüz başlangıç! mesajını paylaştı.

Kısa sürede yayılan ve eleştirilen mesaj sonrasında Babahan, saldırıyı övmediğini ancak bu durumun bir sonuç olduğunu kastettiğini savundu.

Bu haber 887 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()