Azra Kohen, İZİKAD'a konuk oldu

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ünlü yazar Azra Kohen’i konuk etti. Çok sayıda seçkin konuğun katıldığı davet Swiss Otelde gerçekleşti .

26 Nisan 2016 - 09:15

Davetin açılış konuşmasını yapan  İzmir İş Kadınları Derneği Kültür Sanat Komitesi başkanı  Makbule Apaydın daha öncesinde   devlet sanatçısı Gülsin Onay a verdikleri onur ödülünün ikincisini Azra Kohen e  verilmesinden gurur duyduğunu , ülkemizin son yıllardaki en iyi yazarlarından olmasından  dolayı  kendisini bu ödüle layık gördüklerini belirtti , bundan sonraki çalışmalarda Kohen ile  birlikte olmanın kendilerini daha da motive edeceğine inancının tam olduğunu açıkladı .

Daha sonra gecenin organizasyonunu üstlenen derneğin Kültür Sanat Komitesi  ünlü yazarın özgeçmişini okuyarak hayatından kesitler sundu. Kohen ‘e yoğun programı olmasına rağmen davete katılmasından dolayı çok teşekkür etti.

Dernek başkan yardımcısı Nalan Karakaç   tarafından plaket , çiçek ve onur ödülü takdimi yapılan  Azra Kohen  ise İzmirli iş kadınlarının bu yoğun ilgisinden son derece mutlu  ve  derneğe onur üyesi olmaktan  son derece  gurur duyduğunu , bu tarz etkinliklerin edebiyat dünyasına büyük katkı sağladığını , yakın zamanda yönetimi devralan  yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılı  çalışmaların devamını diledi .

Güzel bir atmosferde geçen söyleşi  yazarın kitaplarını imzalaması ile sona erdi .

Bu haber 2160 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()