Atatürk’ün Çocukları BBKSM’de sahne aldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Buca’da başladı. Buca Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Çocuk Korolarında eğitim alan 60 minik öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser verdi.

20 Nisan 2016 - 10:21

Buca’da kültür ve sanat etkinliklerinin buluşma noktası Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (BBKSM), bu kez Atatürk’ün Çocuklarını ağırladı.

Buca Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Çocuk Korolarında eğitim alan 60 öğrenci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser verdi.

Büyüklerini aratmayan performansları ile dikkat çeken Bucalı 60 minik öğrenci sevgi, dostluk ve kardeşlik temalı şarkıları ile izleyenleri büyüledi. ‘Atatürk’ün Çocukları Sahnede’ ismini verdikleri konserde, yerli ve yabancı sevgi dolu şarkıları hep birlikte seslendiren minikler, gösteri sonunda salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.  

 

Bu haber 1267 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()