Astımla Mücadeleye Destek Olabilecek Bitkiler

11 Aralık 2017 - 22:31

Bir solunum sistemi hastalığı olan astıma, alerji, akciğer hastalığı ve ruhsal olaylar gibi farklı etmenler sonucu ortaya çıkabilir. Solunum güçlüğüne neden olan bir hastalıktır. 

Evde beslenen hayvanlarınızın tüyleri, yün eşyalar ve kıyafetlerinizin lifleri, evinizdeki tozlar gibi nedenler nöbetlere yol açabilir. 

Doktorunuzun uygulayacağı tedavinin yanı sıra yine doktorunuza danışarak aşağıdaki bitkileri destek amaçlı kullanabilirsiniz:

Andız Otu Kökü: Ezip balla karıştırarak yiyebilirsiniz. 

Çam Filizi: Bir litre su içine bekletip ertesi gün kaynattıktan sonra on dakika dinlendirin. Ardından balla karıştırılarak günde iki fincan içilmesi uygundur.


Devetabanı: Buharının solunması her türlü nefes darlığına faydalıdır. 

Maydanoz: Tohumlarının ve yapraklarının kaynatılması ile elde edilen maydanoz suyunun kullanılması tavsiye edilir. 

Nar suyu, havuç suyu da astımlı hastalara iyi gelebilir. 

 

 

Bu haber 933 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()