Anuga 2017’de Poyraz Rüzgarı

Almanya’nın Köln şehrinde 7-11 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen uluslararası yiyecek ve içecek fuarı Anuga 2017’ye katılan Poyraz Zeytinyağları, fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin büyük ilgisini üzerinde topladı.

18 Ekim 2017 - 13:45

Anuga 2017’de Poyraz Rüzgarı

 

Almanya’nın Köln şehrinde 7-11 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen uluslararası yiyecek ve içecek fuarı Anuga 2017’ye katılan Poyraz Zeytinyağları, fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin büyük ilgisini üzerinde topladı.

 

200 ülkeden 170 bin katılımcının ziyaret ettiği dünyanın en önemli yiyecek içecek fuarlarının başında gelen Anuga 2017’de boy gösteren Poyraz Zeytinyağları, hem katılımcı firmalarla iş bağlantıları kurdu, hem de ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

Kaliteli zeytinyağı ile fuarda beğeni toplayan Poyraz Zeytinyağları Dış Ticaret Müdürü Cem Demirci, Akdeniz’deki diğer zeytinyağı üreticisi ülkelerle rekabet içinde olduklarını, uluslararası fuarların bu rekabette kendilerine büyük avantajlar sağladığını belirterek “İspanya, Yunanistan gibi zeytin ve zeytinyağında önemli ülkeler, coğrafi konumları nedeniyle özellikle Avrupa pazarında pazarlama açısından kolaylıklara sahipler. Bu anlamda büyük fuarlarda bizim kaliteli zeytinyağımızın görücüye çıkması ve beğenilmesi, rakiplerimizin bu avantajını ortadan kaldırdığı gibi Türkiye zeytini ve zeytinyağını yeni pazarlara daha kolaylıkla ulaştırmamıza vesile oluyor” diye konuştu.

Bu sebeple uluslararası fuarlara iştirak etmekten özellikle geri durmadıklarını ifade eden Demirci,  “Anuga 2017’de de diğer fuarlarda olduğu gibi çok başarılı bağlantılar kurduk. Başta yeni ihracat noktaları olmak üzere yeni bayilik imkanları da bu bağlantılar arasında bulunuyor” dedi.

 

Ülke ekonomisi için döviz girdisi önemli

İhracatın Türkiye ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini vurgulayan Demirci, “Ülkemize girecek her doların, her euronun öneminin farkındayız. İhracatta yeni pazarlar, yeni bağlantılar kurmak için emek sarfediyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız sürdürüyoruz. İç piyasadan sonra yurtdışı pazarlarda da markamızı en iyi noktalara taşımak istiyoruz. Fuarlar da vitrine çıktığımız yerlerin başında geliyor. Bundan sonra da uluslararası fuarlarda Türkiye zeytinyağını temsil etmeyi ve tanıtmayı sürdüreceğiz ve ülkemize döviz girdisi sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber 984 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()