Android O Güneş Tutulmasını Bekliyor!

, Android O mobil işletim sistemi çıkışı için hazırlanmaya devam ederken, O harfinin açılımı halen belirsizliği koruyor.

12 Ağustos 2017 - 13:07

Android O mobil işletim sistemi çıkışı için hazırlanmaya devam ederken, O harfinin açılımı halen belirsizliği koruyor. Şimdiye kadar resmi isim olarak lezzetli kakaolu bisküvi Oreo beklentisi oldukça yüksekken, şirketin açıklama için güneş tutulmasını beklediği ileri sürülmüş durumda!

Android O resmi ismi ne olacak?

Android Police editörlerinden David Ruddock tarafından atılan tweet'lere göre, mobil işletim sistemi Android O için resmi isim açıklamasını, güneş tutulmasının gerçekleşeceği gün olan 21 Ağustos tarihinde yapacak.

Ruddock, doğrulayamadığı bir kaynaktan 'ın Android O için planladığı çıkış tarihini sürpriz yaparak geri çektiğini ve yine sürprizi bozmamak için ismi açıklamadığını belirtmekte. Yine de şimdiye kadar yapılan anketler Oreo ismini ağır bastırmaya devam ediyor. Ayrıca Dünya ve Güneş arasından Ay'ın geçecek olması da yine Oreo'ya benzetiliyor. Yani , yılın önemli bir astronomik olayını kendi pazarlaması için başarılı bir şekilde kullanma hazırlığında olabilir.

Tabii ki tüm bunlar şimdilik tahminden ve sansasyondan öteye gidemiyor ve Android O karşımıza Android Oreo olarak çıkmazsa büyük bir hayal kırıklığına da uğrayabiliriz.

Shiftdelete

Bu haber 703 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()