'Akşener'in Partisine Katılacak Olan AKP'liler FETÖ'den Tutuklanacak'

Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı, AKP'den ayrılarak Meral Akşener öncülüğünde kurulacak olan yeni partiye geçeceği iddia edilen milletvekillerinin FETÖ'cü olarak tutuklanmakla tehdit ettiğini yazdı.

21 Ağustos 2017 - 14:58

Ataklı'nın bugün yayımlanan "Baykal doğru söylüyor kepaze olunurdu" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Haber kaynağım 'Saray çevrelerinde Akşener'in kuracağı partinin etkili olmayacağı yönünde bir inanç var. Çünkü öncelikle bu partinin kurulacağına inanmıyorlar, ikincisi kurulsa bile bunun AKP'ye zarar vereceğini hiç düşünmüyorlar' dedi.
Ben de 'Peki nasıl bu kadar eminler ki?' diye sordum.

Devam etti; 'Bu partinin başarılı olması için AKP'den milletvekili koparması lazım. Erdoğan son zamanlarda niye partisine yönelik ağır eleştiriler getiriyor? Kopmaların önüne geçmek istiyor. El altından pazarlıklar yapılıyor. Gitmesi istenenlere (Kendi rızanızla gidin ve sessiz olun, aksi takdirde FETÖ'den bir girersiniz, sonra çıkamazsınız) deniyor. Bu koşullarda AKP'den yeni partiye geçmeye kalkan herkes anında FETÖ'cü olarak tutuklanabilir. Söylesene bu koşullarda kim ne yapabilir ki, herkes canını kurtarma derdinde.'

Ankaralı haber kaynağıma 'Saray böyle düşünüyor olabilir ama siyaset bir anda çok farklı sonuçlara yol açabilir, bence bu kadar sakin değillerdir" dedim. O da "Haklısın ama bana göre korkmamalarının asıl nedeni Akşener'i harekete geçtiği an boğacaklarına inanmalarıdır. Tedbirini çoktan almışlardır. Mahkemeler bile hazırdır' cevabını verdi.
Bakalım göreceğiz, çok az kaldı."

Bu haber 1077 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()