AKP Bolu Merkez İlçe Başkanı: İstifa Ettirildik

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Metal yorgunluğu’ yaşayanlar yoldan çekilsin' açıklamasının ardından parti il ve ilçe teşkilatlarında istifalar hızla artarken dün istifa eden AKP Bolu İlçe Başkanlığı Adil Esen ‘İstifa etmedik, ettirildik’ açıklamasında bulundu.

22 Ağustos 2017 - 17:06

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Ağustos’ta il ve ilçe teşkilatlarında yönetici olan bazı insanların ‘metal yorgunluğu’ yaşadığını öne sürerek ‘yoldan çekilmelerini’ istemiş, partide istifalar art arda gelmişti.

AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Hacı Turan ile AKP Kilis Milletvekili, İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu’nun AKP Bolu il yöneticileriyle yaptığı görüşmenin ardından dün de AKP Merkez İlçe Başkanı Esen görevinden istifa etmişti.

‘Kendi isteğimizle istifa etmedik, ettirildik’

Esen bugün sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada ‘istifaların yöneticilerin rızası dahilinde olmadığını’ söyleyerek ‘Biz istifa etmedik, ettirildik’ dedi:

Son beş seçimdir bu başarılara vatandaşının arasına karışarak, vatandaşını ardına alarak imza atan kamuoyu önünde gecesini gündüzüne katarak çalışan bir Merkez İlçe Başkanı olarak kendiliğimden istifa etmem düşünülebilir mi? Böyle bir şeyi düşünmek öncelikle birlikte yol yürüdüğümüz vatandaşımıza sonra da yönetimlerime yanlış olmaz mı? İşin özeti olarak şu biline ki biz bu davaya canımızı koyduk ve biz hiçbir zaman şov yapmadık. Biz bu yolda çok çalıştık ve biz bu uğurda bilinen ve bilinmeyen çok bedeller ödedik. Bu iş elbette çok tartışılabilir yorumlanabilir. Şu biline ki biz istifa ettirildik. Biz bu işi önceleri de söylediğimiz gibi dava olarak gördük ve öyle görmeye de devam edeceğiz.

Kaynak: Karınca
Bu haber 749 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()