AK Parti İzmir’de kongre hazırlıkları o vekile emanet!

AK Parti İzmir’de gözler 28 Nisan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım’ın da katılacağı il kongresine çevrilirken hazırlıklar için kurulan komitenin başına İzmir Milletvekili Atilla Kaya geçti. Öte yandan İzmir’de il yönetimini belirlemek için yapılacak ‘görüşme mesaisi’ Ankara’daki yoğun gündem nedeniyle 1 gün ertelendi.

18 Nisan 2018 - 10:27

Aydın Şengül’ün il başkanı olmasının ardından başlayan ilçe kongreleri maratonunu geride kalan hafta tamamlayan AK Parti İzmir’de gözler '28 Nisan’a çevrildi.

AK Parti İzmir İl Kongresi 28 Nisan Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek.

AK Parti İzmir’de iki etaptan oluşacak ve salonun yanındaki sahada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım’ın halka sesleneceği bir miting de yapılacak kongre için özel bir hazırlık komitesi kuruldu.

HAZIRLIKLAR KAYA'YA EMANET 
Eski ilçe başkanları ve il yöneticilerinden oluşan komitenin başında yer alacak isim de belli oldu. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın hazırlık komitesini yöneteceği öğrenildi. Kararda partide geçmiş dönemlerde teşkilat başkanlığı da yapan İzmir Milletvekili Kaya’nın benzer programlara hazırlık konusundaki tecrübesinin etkili olduğu bildirildi.

İzmir Milletvekili Kaya başkanlığındaki komite kongrenin büyük coşku içinde ve hedeflenen en yüksek katılımla geçmesi için bir dizi toplantı ve yoğun mesai yapacak. Çalışmalar sonunda hazırlanan program İl Başkanı Şengül ile paylaşılacak.

‘GÖRÜŞME ODASI’NA  1 GÜN ERTELEME
Öte yandan AK Parti’de kongre öncesi güçlü bir il yönetimi belirlemek için yapılan çalışmalar da sürüyor. Özgeçmişleri alınan 200 isimle İl Başkanı Şengül ve AK Parti Ege Bölgesi Koordinatörü Konya Milletvekili Ömer Ünal’ın yapacağı görüşmede rötar yaşandı. Başkent’te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı erken seçim çağrısı kaynaklı yoğun gündem nedeniyle bugün yapılması beklenen mesai bir gün ertelendi.

Kaynak: gercek izmir
Bu haber 2473 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()