AJANS PRESS GROUP DİJİTAL TAKİBE YENİ BİR BOYUT KAZANDIRIYOR

Ajans Press Group teknolojik yatırımlarını sürdürüyor. Medya takibinde sektörün öncü kurumları arasında yer alan Ajans Press ve PRNet, internet takibine yeni bir boyut kazandırıyor.

12 Ekim 2017 - 11:54 - Güncelleme: 12 Ekim 2017 - 19:13

AJANS PRESS GROUP DİJİTAL TAKİBE YENİ BİR BOYUT KAZANDIRIYOR

Ajans Press Group teknolojik yatırımlarını sürdürüyor. Medya takibinde sektörün öncü kurumları arasında yer alan Ajans Press ve PRNet, internet takibine yeni bir boyut kazandırıyor. Bünyesinde bulunan teknoloji şirketinin geliştirdiği yazılımların yanı sıra yurtdışı çözüm ortaklarıyla geliştirdiği ortak projede, dijital mecraların takibi ve ölçümlemesinde kategorilere göre erişim oranları hesaplanıyor. İnternet takibinde bir ilk imza atan kurum,  müşterilerinin dijital mecralarda yer alan haberlerinde artık erişim oranlarını hesaplanmış bir şekilde veriyor.

TEKNOLOJİK YATIRIMLAR SÜRÜYOR

2017 yılının başında televizyon takibinde devrim niteliğinde bir adım atan Ajans Press Group ses ve teknolojiyi buluşturarak sesi otomatik olarak yazıya dönüştüren speech to text teknolojisini devreye almıştı. Kurumlar tarafından oldukça beğenilen ve tercih edilen speech to text, deşifre hizmetlerinde ve televizyon takibinde yüzde 97 başarı oranıyla beklenen katma değeri sağladı.

Sektöre yeni bir ivme kazandırmaya hazırlanan Ajans Press Group internet mecrası için hazırladığı projesini çok yakında görücüye çıkarıyor, TV takibinde sağladığı dijital evrime internet mecrasında yapacağı yeniliklerin de eklenmesiyle beraber artık mecralar daha detaylı ve ulaşılabilirlik açısından denetlenebilir olacak.

Bu haber 1053 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()