Açılışı öğrenciler yaptı

Ege Üniversitesi EgeArt Sanat Günleri kapsamında iki ayrı sergi daha açıldı. Açılış kurdelesi öğrenciler tarafından kesilirken EgeArt'ta bir ilk yaşandı.

19 Ekim 2017 - 09:05

Açılışı öğrenciler yaptı

 

Ege Üniversitesi EgeArt Sanat Günleri kapsamında iki ayrı sergi daha açıldı. Açılış kurdelesi öğrenciler tarafından kesilirken EgeArt'ta bir ilk yaşandı. Ege Üniversitesi tarafından bu yıl yedincisi gerçekleştirilen sanat günleri birbirinden ilginç etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Resim sanatçısı Dr. Ahmet Hakan Yılmaz tarafından Ege Üniversitesi Sağlık Spor Kültür Daire Başkanlığı Sergi Salonu'nda açılışı yapılan sergide kurdele bizzat Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün öğrencileri  tarafından kesildi.

Öte yandan, bugün Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim-İş Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan Karma EgeArt sergisinin açılışını da yine aynı bölümdeki öğrenciler yaptı. Buca Eğitim Fakültesi Galeri Eylül’deki serginin açılışını aynı anda 100 öğrenci yaparken, sergiyi 1 saat içinde 500 kişi gezdi.

Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bilgehan Gültekin EgeArt etkinliklerinin eş zamanlı olarak 5 üniversite ve Kuşadası ile Bayındır’da devam ettiğini ve toplam 150 etkinliği kapsayan EgeArt günlerinin bizzat öğrenciler tarafından açılışı yapılan sergilerle coşku ve heyecan kazandığını kaydetti.

Bu haber 761 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()