'ABD Ziyareti Öncesi Ankara'da Moraller Bozuk'

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti öncesi eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında tutuklama kararı çıkartılmış olması nedeniyle Ankara'da morallerin bozuk olduğunu yazdı. Selvi, hükümet cephesinde, operasyonun Zafer Çağlayan’la sınırlı olmadığının düşünüldüğünü ifade etti.

13 Eylül 2017 - 13:43

Rıza Sarraf davasında üzerindeki gizlilik kararı kaldırılmayan 126, 200 ve 289 sıra numaralı dosyaların içeriğinin bilinmemesi nedeniyle herhangi bir Türk yetkili hakkında yeni tutuklama kararları çıkartılabileceği belirtilirken, Ankara’da da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “ABD’nin elinde Zarrab’la ilgili nelerin olduğu merak ediliyor. Çünkü Çin işkencesi gibi her duruşmada mahkemeden Türkiye’nin canını acıtan yeni bir karar çıkıyor” diye yazdı.

Selvi’nin ‘ABD’den satır arası Zarrab mesajı’ başlıklı köşe yazısının ilgili bölümü şöyle:

“ABD’liler Reza Zarrab dosyasına uzun süredir çalışıyorlar. Zafer Çağlayan ismini yeni duydukları söylenemez… Bir anlamda 17-25 Aralık’ın bir kâbus gibi Türkiye’nin üzerine çökmesi hedefleniyor… 17 Aralık’ın ABD versiyonu oynanıyor.

… Tek hedefleri Erdoğan. Operasyonun Zafer Çağlayan’la sınırlı olmadığı düşünülüyor. ABD’liler satır aralarında, “Bu iş siyasi koruma olmadan yapılamaz” mesajını vermeyi ihmal etmiyor. Ankara şimdi Zarrab fotoğrafının arkasındaki büyük resme odaklanmış durumda.”

Bu haber 626 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()