ABD ve Rusya Suriye'de Gizli Anlaşma İmzaladı

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Başdanışmanından şok eden iddia...

25 Eylül 2016 - 16:55

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Başdanışmanı Tümgeneral Yahya Rahim Safevi, Suriye'de bir araya gelen Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya'nın gizli bir anlaşma imzalayarak İran'ın çıkarlarını gözardı etmiş olabileceğini öne sürdü.

İran'ın devlet televizyonunda konuşan Safevi, Rusya ve ABD arasındak bulunan mevcut ilişkinin Ruslar'ı aldatmamasını umduğunu söyleyerek ABD'nin çıkarlarının daha fazla korunduğu ya da İran'ın çıkarlarının gözardı edildiği bir anlaşma yapılmamasını umduklarını belirten Safevi, siyasette güven kavramının olmadığını vurguladı.

Safevi ayrıca İran, iki güç ABD ve Rusya'nın Suriye'de gizli anlaşma yaparak İran'ın çıkarları ve payının gözardı edilmemesi için dikkatli olmalıdır. cümlesini kurdu.

Bu haber 682 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()