ABD Rusya'ya Aniden Saldırabilir İddiası!

Rus Korgeneral'den şok eden açıklama

26 Nisan 2017 - 18:45

Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyon Dairesi Başkan Yardımcısı Korgenaral Viktor Poznihir, ABD füze savunma sisteminin, Rusya'ya karşı gizli bir nükleer füze saldırısı düzenleme imkanı sunduğunu ifade etti.

6. Moskova Uluslararası Güvenlik Konferansı'nda konuşan Poznihir, Avrupa'daki ABD füze savunma üslerinin ve Rusya'ya yakın mesafedeki denizlerde ve okyanuslardaki füze savunma gemilerinin varlığı, Rusya'ya karşı gizli ve ani nükleer füze saldırısı düzenlemek için güçlü bir zemin oluşturuyor dedi.

Bu haber 684 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()