3 Bakanlığa FETÖ Operasyonu!

3 Bakanlığa birden FETÖ operasyonu düzenlendi!

25 Ağustos 2016 - 18:40

Fethullah Gülen'in başında olduğu Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'nın gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar çerçevesinde gözaltılar, tutuklamalar ve açığa almalar devam ediyor. Bugün düzenlenen operasyonlarla beraber çok sayıda kamu çalışanı gözaltına alındı.

3 Bakanlığa birden FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullah Gülen'in elebaşı olduğu FETÖ/PDY'ye yakın olan isimlerin belirlenmesi ve darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde Avrupa Birliği Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlıkları'ndan 29 kişi gözaltına alındı.

Bu haber 679 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()