2017' ye "Cimri" ile Veda

20 Aralık 2017 - 09:18

Selçuk Belediye Tiyatrosu 2017 yılını Cimri Oyunu ile kapattı. Bugüne kadar farklı zaman dilimlerinde farklı oyunlar sergileyen Selçuk Belediye Tiyatrosu, Moliere tarafından yazılan Erol Namdar tarafından yönetilen Cimri adlı oyun ile seyircilerle buluştu. Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda sergilenen oyunu izleyenler arasında Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Ayşen Bakıcı da vardı.

Fransız Komedi Yazarı Moliere tarafından 1668 yılında yazılan Cimri’de; paraya düşkünlüğü ve cimriliği ile ün salmış bir adam olan Harpogon’un çocukları ve çevresine yaşattıkları konu edinilmektedir. Beş perdelik komedi tarzı oyunda  paradan başka hiçbir şeye değer vermeyen çok zengin olmasına rağmen hastalık derecesinde cimri bir adam olan Harpagon’un davranışları komedi tarzında sergilenmiştir.

Oyun sonrası sahneye çıkarak oyuncuları tebrik eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Selçuk Belediye Tiyatrosu Erol Namdar ile çok güzel bir tiyatro grubu kazandı. Ben başta Erol Namdar olmak üzere tüm oyuncuları tebrik ediyorum” dedi.

Oyun sonrası bir açıklama yapan Selçuk Belediye Tiyatrosu Genel Yönetmeni Erol Namdar; “ 2017 yılı Selçuk Belediye Tiyatrosu adına verimli bir sene oldu. Güzel projeler gerçekleştirdik. “7 Gün 7 Oyun” ve “10 Gün 10 Oyun” Projelerimizi gerçekleştirdik.  Ardından her Cumartesi bir tiyatro oyunu oynadık. Bugün de Cimri adlı oyunla 2017 yılını kapattık. Bu yıl çok fazla oyun sahneleyerek; çok verimli bir seyirci kitlesine ulaştık. 2018 yılında da yine güzel projelerimiz olacak. Selçuk Belediyesi çalışanlarına ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 1109 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()