2 Yeni KHK ile Binlerce İhraç

Çıkarılan 2 yeni KHK ile çok sayıda ihraç gerçekleşti.

30 Nisan 2017 - 09:30

OHAL çerçevesinde çıkartılan 2 yeni KHK ile beraber 3 bin 939 kişi ihraç edildi. KHK'larla görevden alınmış 235 kişi tekrar görevlerine iade edilirken, 14 dernek kapatıldı, 5 dernek tekrar açıldı, TSK bünyesinde görevli bin 66 personel ihraç edildi.

18 vakıf, 14 dernek ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı
689 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapılarla iltisakı veya bunlarla irtibatı olan 18 vakıf, 14 dernek ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı. Bu kapsamda 1 yerel gazete ve 1 dergi de kapatıldı.

Evlilik programlarına yasak
690 Sayılı KHK ile ayrıca sevgili bulmak amacıyla kişilerin tanıştırıldığı veya buluşturulduğu türden programlar yasaklandı.

Bu haber 666 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()